donderdag 30 december 2010

Pedopopblues

Justin Bieber is een profeet van de Apocalypse. Langzamerhand worden we overspoeld met minderjarige kids, die ons teisteren met gruwelijke liedjes. Voor mensen die vinden dat punk eentonig is, probeer er eens achter te komen hoe een dertienjarige compositie klinkt, vaak uitgevoerd op instrumenten die toegesneden zijn op kinderen en daardoor niet klinken. Maar toch is er nog überkaf tussen het kaf te vinden.

Ik doe een paar suggesties:

Black Out Band - Video Games

Hunter, Tug, and Matthew are three talented eleven-year-olds with similar musical passions who are more musically progressive than many artists twice their age! Zoals de biografie op hun site zegt. Dat klopt, er zijn bergen artiesten tweemaal hun leeftijd die minder progressief zijn. Dat zijn dan ook niet de beste artiesten. Als hun progressie bestaat uit verveeld monotoon zingen, tja, ik dacht dat Lou Reed dit al deed, en klinkt alleen maar goed als er ernstig depressieve onderwerpen aangebroken worden. Zoals games bijvoorbeeld:



X-TReMe PoWeR - Respect and obey authority

Behalve dat de titel zo krom klinkt als een banaan is hij ook zo anti-rock als maar mogelijk is. Meer het soort liedjes voor Noord-Korea. De boodschap: luister naar ouders, leraren en Jezus. Verder is het eentonig gejengel dat na anderhalve minuut elk welkom verspeeld heeft. Gelukkig duurt het dan nog drie minuten, zodat het gebruikt kan worden om terroristen in Guantanamo te martelen. Dat is iets waar de ouders van deze kinderen ongetwijfeld trots op zullen wezen. Jezus onthoudt zich normaal van commentaar, maar heeft mij verteld dat een paar drugsverslavingen en ongewenste zwangerschappen, die in de toekomst van deze kinderen liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten